• Obs! Beställningar mellan 12-20/1 skickats först den 21/1.
Fri frakt över 600 kr

CLINICCARE

Varumärket och filosofin bakom varumärket är svenskt, men produkterna utvecklas och produceras i samarbete med flera universitet, forskningslag och biotekniklaboratorier i bland annat Japan och Sydkorea. Varje produkt är omsorgsfullt sammansatt och beprövad och alla anspråk är baserade på publicerad vetenskaplig litteratur. Fokus ligger på enkelhet och effektivitet - genom att öka fukthalten (hyaluronsyra) och mängden protein (EGF) i huden så bromsas utvecklingen av ålderstecken. I kombination med ingredienser och formuleringar som adresserar inflammation och skadade hudceller kan huden hållas hälsosam och yngre längre.

CLINICCARE är avancerad och professionell hudvård med en liten men effektiv serie produkter av högsta kvalité och höga koncentrationer av aktiva ingredienser, där lågmolekylär hyaluronsyra spelar en viktig roll i alla produkter – för djup och långvarig återfuktande effekt. Tre serier med olika inriktningar erbjuder hudvård för alla behov och en enkel rutin med rengöring, toner, essence och fuktcreme vårdar huden på alla nivåer.

REFRESH

Produkter för alla hudtyper som stimulerar cellförnyelsen, hjälper till att förbättra hudens fasthet och ger djup återfuktning. Här hittar du bland mycket annat en hög halt hyaluronsyra, utslätande adenosin och argireline som har en botox-liknande effekt på huden. Serien passar alla hudtyper, men framför allt lämplig för en mogen, förtida åldrad, torr och trött hud.

GLOW

Produkter som främjar cellomsättningen, hjälper till att minimera hyperpigmenteringar och ger huden ny lyster. Ingredienser arbutin, mullbärsextrakt och peptider jämnar ut en ojämn hudton och förbättrar hudens spänst. Serien passar en solskadad, pigmenterad, fuktfattig och glåmig hud.

PURE

Behandla tilltäpptheter, rodnad och inflammationer med balanserande produkter, bland annat innehållandes betaglukan, som främjar hudens immunförsvar och niacinamid som reparerar hudbarriären samt minimerar stora porer. Serien passar främst en normal till fet, känslig, acnebenägen och stressad hud.